Fancy zoekt nieuw Nederlands model

Wie wordt Fancy’s Beauty of The Year 2010? De girl glossy is wederom gestart met de zoektocht naar HET beauty-gezicht van 2010. Het is voor de elfde keer dat deze Fancy Model Search wordt gehouden. Uit eerdere wedstrijden kwamen goede modellen voort, die inmiddels meelopen in modeshows van grote modelabels.

Voor deze modellenzoektocht werkt Fancy samen met modellenbureau Max Models en de gerenommeerde, internationale modellenbureaus IMG (Parijs) en BRAVO (Tokio). De winnares van de Beauty of the Year award wint dan ook een contract bij Max Models en een professionele fotoshoot. Bovendien mag ze meelopen in een show van de Amsterdam International Fashion Week en zal ze op de cover van Fancy staan.

Wat moet je doen?
Meiden tussen de 14 en 18 jaar met een lengte tussen de 1,70 m en 1,82 m kunnen zich vanaf nu inschrijven voor Beauty of the Year 2010 op fancymodelsearch.nl. De inschrijving loopt tot en met 4 mei. Vanaf 3 tot en met 26 mei kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete model. Uiteindelijk worden er 100 meiden uitgenodigd voor de castingdag bij Max Models in Rotterdam. Daar mogen zij zich presenteren aan de nationale- en internationale juryleden. De winnares van Fancy’s modellenwedstrijd wordt op 6 juni bekend gemaakt.

Lees ook:Lara Stone droomt van eigen snackbar
Lees ook:Nieuw tijdschrift leert jongeren zelf kleding maken
Lees ook:Het volgende Nederlandse topmodel
Lees ook:Plus-size winnares America’s Next Top Model uit de kleren
Lees ook:Nieuwe zoektocht naar Elite model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>