Wordt Chiel het nieuwe model voor Calvin Klein?

Afgelopen zomer kondigde CK Underwear aan dat ze op zoek ging naar een nieuw mannelijk model dat het gezicht van de lijn zou worden. Mooie mannen uit negen verschillende landen konden zich opgeven en maakten kans om het nieuwe Calvin Klein model te worden. Bovendien zou de winnaar ook een modellencontract bij Select Model Management winnen en een reis naar Zuid-Afrika.

Naast het feit dat mannen zich op konden geven, werd er tevens een casting gehouden in de Bijenkorf in Amsterdam.

Inmiddels heeft een professionele jury de negen finalisten bekend gemaakt. In de finale komen we ook een Nederlander tegen. Chiel Konings is de gelukkige en maakt kans op de hoofdprijs. Of hij ook zal winnen, hangt af van de keuze van het publiek.

Vind jij dat Chiel de competitie moet winnen? Breng dan je stem uit op deze website.


Lees ook:Jij als model in Grazia!?
Lees ook:Brildrager van het Jaar 2010 gewonnen door Selena Drent (17)
Lees ook:Calvin Klein zoekt lingeriemodellen voor nieuwe herencollectie
Lees ook:Elle Style Awards 2007
Lees ook:Rosalinde is Benelux' Next Top Model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>