Topmodel Lara Stone gaat trouwen!

Het Nederlandse topmodel Lara Stone is gisterenavond ten huwelijk gevraagd door David Walliams. Stone heeft uiteraard met ‘ja’ geantwoord. ‘We zijn verloofd en zo gelukkig’, vertelt Stone (25) aan The Sun.

David Walliams heeft voorafgaand aan zijn huwelijksaanzoek zelfs zijn schoonouders in Nederland om goedkeuring gevraagd. Volgens een vriend van Williams is Lara Stone zijn droomvrouw.

Walliams en Stone zijn nog niet zo lang een koppel. Vanaf maart 2009 spraken ze met elkaar af. Voor het geld zal Lara Stone in ieder geval niet met de Little Brittan ster trouwen. Zelf timmert ze namelijk hard aan de weg. We zagen haar in de shows van de grootste merken, in modeshoots voor Vogue en in campagnes van de duurste modehuizen.

Klik hier om foto’s van Lara Stone met verlovingsring te zien.

Lees ook:Lara Stone is zwanger van eerste kindje
Lees ook:Lara Stone als non in Franse Vogue
Lees ook:Lara Stone (29) bevallen van eerste zoontje
Lees ook:2009 zeer succesvol voor model Lara Stone
Lees ook:Lara Stone naakt op cover Love magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>