Twitter centraal in Italiaanse Vogue

Dat Twitter momenteel een hot medium is, wisten we al. Dat de Italiaanse Vogue vooruitstrevend en trendsettend is, was bij ons ook al bekend. En dat de twee media nu samen komen in de nieuwste editie van de Italiaanse Vogue viel dan ook te verwachten. In haar decembernummer bevestigt Vogue nog maar eens de populariteit van Twitter door topmodellen op de welbekende Twitpics te laten zien.

De volledige cover van het blad is gevuld met foto’s die modellen als het ware van zichzelf maakten. Ook binnenin het blad is een serie foto’s van Steven Meisel te zien in Twitteropmaak. De foto’s heten dan ook Meiselpics.

Op de Meiselpics schitteren Nederlands topmodel Lara Stone, Christy Turlington, Kasia Struss, Natalie Vodianova en Gisele Bundchen.

Twee jaar geleden deed de Italiaanse Vogue iets soortgelijks. Het blad kwam toen met een enorme fotoshoot in webcamstijl, aangezien de webcam op dat moment erg aan populariteit toenam.

Op de foto’s: één van de Meiselpics en de cover van de Italiaanse Vogue, december 2009

Lees ook:Yummy mummy Christy Turlington voor Yves Saint Laurent
Lees ook:Topmodel met snor op internationale cover
Lees ook:Lara Stone op cover tweede Nederlandse Vogue
Lees ook:Kim Feenstra met editorial in Italiaanse Vogue
Lees ook:Italiaanse Vogue provoceert met fotoshoot over olieramp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>