Kate Moss niet best gekleed

Kate Moss is niet meer de best geklede vrouw ter wereld. Dat blijkt uit de top tien van best geklede vrouwen die het Britse magazine Glamour onlangs publiceerde. Was het topmodel vorig jaar nog de nummer één in dit hitlijstje, in 2009 gaat het Britse zangtalent Cheryl Cole het best gekleed, vindt Glamour.

Tot de best geklede vrouwen van 2009 behoren volgens Glamour onder andere ook Rihanna, Katie Holmes en Katy Perry. Victoria Beckham, die in 2008 de hekkensluiter van de top tien vormde, staat dit jaar op nummer drie.

Lees ook:Katie Perry in de mode
Lees ook:Tien miljoenste Glamour verkocht
Lees ook:Kate Winslet is meest glamourous
Lees ook:David Beckham is eerste man op ELLE cover
Lees ook:HET GROOTSTE FASHION MAGAZINE VAN NEDERLAND NU NÓG GROTER!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>