Hollands ModellenGlorie

We hadden al Karin Mulder, Dewi Driegen, Yfke Sturm, Rianne ten Haken en het model van dit moment: Doutzen Kroes. En d’r komt weer een jong aanstormend Hollands talent aan: Bette Franke. Dat schrijft www.vogue.com. En chauvinistische fashionista als ik ben, heb ik d’r direct op de blog gezet.

Franke werd op een lekker klassieke manier ontdekt. Tijdens het winkelen met d’r moeder in Amsterdam werd ze op veertienjarige leeftijd gespot door een oplettende scout van een modellenbureau.

En voor Bette Franke geldt: the only way is up. Dit seizoen schittert ze in een reclamecampagne voor Dolce&Gabbana en tijdens de laatste fashionweeks liep ze voor zo’n beetje alle belangrijke ontwerpers. You go girl!

En oh ja, de zoveelste opvolger van Kate Moss is weer eens ‘ontdekt’. Kijk en oordeel zelf wat U van deze Mona Johanneson vindt. Lijkt ze op Kate of niet? En willen we eigenlijk wel dat iemand Kate opvolgt?

Ik pleit voor een nieuw fris gezicht.

(bron en foto’s: www.vogue.com)

Lees ook:Bette Franke verleidelijk in See by Chloé campagne
Lees ook:Killer Kate…
Lees ook:Kate heeft d’r 23ste Vogue cover te pakken
Lees ook:Doutzen Kroes loopt show Giles tijdens Londen Fashion Week – FOTO
Lees ook:Coco Keira

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Hollands ModellenGlorie

 1. Farid Rislani

  Ze is idd een top(pertje) model. Wat een mooi meisje zeg. Ik vraag me altijd af wat er nou met je leven gebeurt als je in een klap zo beroemd wordt. Zou je alleen maar plezier er van hebben en geld. Of zou het ook veel narigheid op je pad komen zoals drugs en dat soort dingen. Zonde zou dat zijn zeg van zo’n jong meisje. Wat dat betreft vind ik 14 jaar wel erg jong om een proffessionele carriere te vervolgen, maar ja, als zij er gelukkig mee is. En ze krijgt een steun en bescherming why not! Wie wil er geen miljonair worden?!!??!?

    /   Reply  / 
 2. Tommy

  Wat dacht je dan van Rosanne Doosje? Zij staat bij Max Models.

    /   Reply  / 
 3. lies

  bette is inmiddels 16

    /   Reply  / 
 4. icke

  idd Rosanne Doosje zou je op je blog moeten zetten!! zij is pas echt een aanstormend talent van hollands glorie!!!

    /   Reply  / 
 5. Danielle

  ik geef morgen gehoor aan jullie oproep!

    /   Reply  / 
 6. Claudia

  Ik zal jou vertellen dat er voor Bette écht beslist geen drugs in het spel zijn. Ik ken haar persoonlijk, en ze is makkelijke gezecht echt een braaf meisje. en dat 14-jarige valt reuze mee. Want ze is al 16 jaar, en op haar 14e is ze echt niet doorgebroken. Dit is het afgelopen jaar pas gebeurd!

    /   Reply  / 
 7. niet belangrijk

  ze verdiende er tot op een paar maanden geleden geen cent mee. Mss daarna wel, geen idee, daarna werd ze namelijk arrogant en kwam ze amper nog op school, dus verwaterde de vriendschap.

  Jammer, ze was altijd heel lief

    /   Reply  / 
 8. vriendin

  het klopt dat ze minder op school kwam, maar ja wat verwacht je dan. De hele wereld over en nog steeds 5 dagen per week school ? bette is een heel lief meisje en echt niét arrogant. (en ik weet 100% zeker dat dit meisje nooit van haar leven aan de drugs zal gaan ;) )

  nou lieverd veel succes en ik spreek je snel als je weer hier bent.

    /   Reply  / 
 9. Fobine Krijger

  yo gasten,
  wat zien jullie in rosanne doosje? ze is mijn aartsrivaal, nog van de basisschool. Elke keer wanneer ik haar zie op een foto, krijg ik zin om over die foto heen te pissen. Zo erg heb ik een hekel aan haar. Zo.
  Hopelijk krijgen jullie ook een hekel aan haar als ik vertel dat ze “per ongeluk” mijn hond heeft doodgereden. Het is een harteloos stuk vreten, die doos.

    /   Reply  / 
 10. sanne

  jezus Fobine Krijger doe alstjeblieft normaal. ik weet nu al dat je liegt want als je haar echt kent dan weet je dat zei zoiets nooit zal doen en geen vijanden heeft! Het is zo’n lieverd! En vind alstjeblieft een andere manier om aan aandacht te komen!

    /   Reply  / 
 11. niet belangrijk.

  Ik was ooit vriendinnen met Bette, waarom negeert ze me nu volkomen dan? – EN de rest van t vriendinnengroepje -

    /   Reply  / 
 12. ff weten

  Ik wou weten hoe bette het met school deed:O.. want ze was natuurlijk veel weg en dan krijg je toch die leerplichtambtenaren achter je aan:O?.. ik ben daar echt benieuwd naar of omdat ze op die prive college zat was dat geen probleem ofzo?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>