Jimmy Choo, Manolo Blahnik en United Nude

Wie kan de hype van Jimmy Choo for H&M weerstaan? Joke Bom, eigenaar van webwinkel watMooi en columniste bij Fashion.blog.nl, wist zich te beheersen. De vondst van haar ideale schoen hielp daar bij.

‘Schoenen … Als ik ga winkelen, kan ik helemaal verliefd worden op een paar mooie schoenen en sta ik nog nét niet te kwijlen voor de etalage. Ik begin dan te dagdromen dat mijn maat nog op voorraad is, ze elegant aan mijn voeten schuiven en ik vrolijk de winkel uitloop. Maar als ik dan naar mijn voeten kijk, stopt deze fantasie acuut. Ik heb schoenmaat 41, grote tenen en een knobbel die ik opliep toen ik met mijn voet door een ruit stapte. Mijn voeten zijn niet geschikt voor mooie Jimmy Choos of Manolo Blahniks. Ze staan zielig in mijn kast en ik heb er nooit meer dan 500 meter op kunnen strompelen.

Dit weekend twijfelde ik hevig of ik bij H&M mee zou doen met de rage van de Jimmy Choo. De schoenen zagen er op het website schitterend uit . Ik heb lang getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik me kunnen beheersen. Wat hielp: deze winter vond ik in London mijn perfecte schoen. Na een modebeurs dook ik nog even de stad in om te kijken wat de laatste trends zijn. En daar zag ik voor het eerst het label United Nude. Stijlvolle, aparte en vrouwelijke schoenen.

Toen ik een paar paste, begonnen nog net niet de engelen te zingen. Maar ze zaten heerlijk. En toen ik ze ‘s avond aandeed om mee te clubben, kreeg ik geen blaren op mijn voeten. De Nederlander Rem D. Koolhaas en Galahad Clark, een Britse shoedesigner, hebben deze schoenen ontworpen. Gelukkig hoef ik niet meer naar de U.K. voor mijn schoenen ,want er is nu ook een United Nude shop in Amsterdam. Ik kan echt iedereen aanraden om daar eens te gaan kijken en te passen. Want dan worden je voeten, net als de mijne, misschien wel helemaal happy.’

Joke Bom

Op de foto: Ruby Lo van United Nude

Lees ook:United Nude organiseert Sample Sale dagen
Lees ook:United Nude Sample Sale van 1 tot 5 december 2011
Lees ook:United Nude Super Sample Sale 2012
Lees ook:United Nude flagship store in Amsterdam
Lees ook:Jimmy Choo maakt eerste kledinglijn voor H&M

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jimmy Choo, Manolo Blahnik en United Nude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>