Lieke van Lexmond geeft zich bloot in Happy in Shape

Vanmiddag is de allereerste editie van de nieuwe titel Happy in Shape overhandigd aan Lieke van Lexmond. Lieke siert de cover van de eerste editie van Happy in Shape waarin zij zich – een paar maanden na haar zwangerschap – letterlijk en figuurlijk bloot geeft in een spraakmakende reportage.

Happy in Shape is een eigentijds magazine waarin op een positieve manier inspiratie & aspiratie wordt geboden om extra energie op te doen, lekker in je vel te zitten, om zo happy in shape te zijn en te blijven. Dit food & fit magazine vindt zijn oorsprong bij Beau Monde als succesvolle special en wordt nu als zelfstandige titel breder in de markt gezet.

Happy In Shape: 116 pagina’s food & fit empowerement
Hoofdredacteur Claudia Straatmans, tevens hoofdredacteur Marie Claire, over Happy in Shape: “Fit is het nieuwe Sexy; waar dynamische vrouwen zelf bepalen hoe zij zich fit voelen en hierbij altijd op zoek zijn naar handreikingen. Om samen met de beste bladenmakers van Nederland een nieuw blad op de markt te zetten dat juist positieve energie hoog in het vaandel heeft, geeft een enorme kick. Voor ons kwam er maar een eerste covermodel in aanmerking: Lieke van Lexmond. Deze vrouw straalt. Die straling, die sprankeling, dat in shape komen – dat is de kern van onze mooie nieuwe titel.” 
Over Happy in Shape

Happy in Shape is een uitgave van DE BOUTIQUE van Sanoma en verschijnt zes keer per jaar. De pijlers vormen food, beweging, mindset en lifestyle. Het eerste nummer ligt vanaf 3 maart in de winkel en kost €4,95. Abonnement is aan te vragen via www.magazine.nl/happyinshape
www.happyinshape.nl

Lees ook:Froukje de Both onzeker over haar billen
Lees ook:SYLVANA SIMONS WIL AANKOMEN OM MEER ‘CURVY’ TE ZIJN
Lees ook:Lieke van Lexmond wint Jackie’s Best Dressed Award 2011
Lees ook:Glamour’s zomereditie ligt in de winkel!
Lees ook:Na Televizier-prijs nu ook Beau Monde Style Award voor Lieke van Lexmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>