Sylvie van der Vaart schittert voor Hunkemöller op Berlijnse catwalk

Sylvie van der Vaart beleefde vanavond haar catwalkdebuut in Berlijn. Voor lingeriemerk Hunkemöller, waar Sylvie sinds kort het gezicht van is, liep de blonde presentatrice enkele catwalkrondes. Daarbij verscheen de voetbalvrouw in verschillende setjes uit de nieuwste Hunkemöller collectie, waaronder een zwart slipje met veren en beha met een geraamte van kristallen kettingen en een lichtroze kanten bustier en lange semi-transparante rok. Op een zeker moment daalde ze zelfs vanuit een schommel op het podium neer.

Voorafgaand aan de modeshow Twitterde Sylvie dat ze behoorlijk zenuwachtig was voor haar deelname aan de modeshow. Maar als we alle Twitterberichten van de aanwezige Nederlandse pers mogen geloven, heeft ze het er op torenhoge hakken goed vanaf gebracht.

Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS
Lees ook:Sylvie van der Vaart loopt modeshow Berlijn Fashion Week
Lees ook:Sylvie presenteert eigen lingerielijn én boek in Parijs
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>