Lady Gaga in The Simpsons in 18 verschillende outfits

In de laatste aflevering van dit seizoen van The Simpsons zal vanavond niemand minder dan Lady Gaga haar opwachting maken. Het popidool zal naar verluidt in maar liefst 18 van haar iconische outfits in de serie te zien zijn. Zo zullen onder meer haar vleesjurk en haar vuurschietende BH voorbij komen. Hieronder alvast enkele screenshots en een korte clip uit Lady Gaga in The Simpsons.

 

Lees ook:Lady Gaga koekjes (incl. bizarre outfits)
Lees ook:Lady Gaga komt met eigen geur
Lees ook:Lady Gaga draagt Jan Taminiau in nieuwe videoclip
Lees ook:Lady Gaga draagt wederom jurk Jan Taminiau
Lees ook:De meest Gaga-waardige outfits voor dit seizoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>