WE verkoopt T-shirts ontworpen door Guus Meeuwis

WE fashion zet zich dit jaar in voor het goede doel. De modeketen zal T-shirts gaan verkopen die in het teken staan van vrijheid. De ambassadeurs van de vrijheid, Guus Meeuwis, The Boris & Wicked Jazz Experience en Junkie XL, 2010 hebben een speciaal T-shirt ontworpen dat antwoord geeft op de vraag: Vrijheid wereldwijd: wat is daar voor nodig? Die T-shirts zullen zowel in een mannen- als een vrouwenvariant bij WE verkocht worden voor 14,95.

WE zal de vrijheid T-shirts vanaf 19 april verkopen in zestig van haar winkels in Nederland. Ook zullen de shirtjes verkocht worden op 5 mei tijdens de diverse bevrijdingsfestivals.

Op de foto het T-shirt ontworpen door Guus Meeuwis.

Lees ook:Zangeres Pixie Lott aan de slag voor Moschino
Lees ook:Exclusieve t-shirts van jong Nederlands modetalent
Lees ook:Dolce & Gabbana maken Naomi Campbell-collectie
Lees ook:Gant viert 60-jarig bestaan met buttondown gymp
Lees ook:River Island opent in Alexandrium Rotterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “WE verkoopt T-shirts ontworpen door Guus Meeuwis

  1. Nak

    Goede actie, zeker als het om het ‘recht’ op vrijheid gaat voor ieder in de wereld. Maar of Guus Meeuwis daar het gezicht voor is? Laat hem gaan zingen in plaats van kleding ontwerpen. Of heeft Guus nu wat meer vrijheid (of vrije tijd) sinds het debacle met Marco Borsato?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>