Lady Gaga koekjes (incl. bizarre outfits)

Je moet er maar opkomen… koekjes maken van je favoriete zangeres. Nu zal dat bij de meeste zangeressen niet zo’n spectaculaire koekjes opleveren, maar wanneer je koekjes van Lady Gaga maakt, kun je je lol op. Twee van haar fans deden het. Ze maakten van de meest bizarre Lady Gaga looks een koekje. Eigenlijk wilde ze de koekjes ook aan Lady Gaga geven, maar helaas konden ze geen kaartjes meer krijgen voor haar concert. Toch heeft Lady Gaga al laten weten wat ze van de koekjes vond, ze twitterde: ‘Dit is zo geweldig. Ik ben zo hard aan het lachen, ik denk dat ik een beetje heb geplast. Mijn fans zijn super’

Hieronder kun je een filmpje bekijken waarin de makers van de Lady Gaga koekjes worden geïnterviewd.

Lees ook:Lady Gaga bekladt dure Birkin Bag
Lees ook:Lady Gaga gehuld in bloemenpracht in Amsterdam
Lees ook:Lady Gaga draagt wederom jurk Jan Taminiau
Lees ook:Giorgio Armani voor Lady Gaga
Lees ook:Lady Gaga kleding collectie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lady Gaga koekjes (incl. bizarre outfits)

  1. leonie

    hoe bedenken ze het wel leuk voor kinderen die een idool hebben.

    groetjes leonie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>