Amy Winehouse voor Fred Perry

Muzikaal gezien horen we momenteel niet veel van Amy Winehouse, maar dat betekent niet dat ze stil zit. De 26-jarige zangeres heeft namelijk een deal gesloten met (tennis)label Fred Perry. Winehouse zal voor het label een zeventien-delige collectie ontwerpen, bestaande uit kleding en accessoires. De collectie zal vanaf oktober te koop zijn.

Fred Perry heeft al laten weten illustraties te zullen gebruiken voor de campagne. We zullen Amy Winehouse dus niet in de advertentiecampagne terug zien en dat is misschien maar goed ook. Amy Winehouse draagt de kleding van Fred Perry namelijk erg vaak en we kunnen nou niet zeggen dat ze er altijd even stralend uitziet

Lees ook:Amy Winehouse (27) overleden (aan overdosis)
Lees ook:Honderd jaar oud maar nog steeds in de mode
Lees ook:Katie Perry in de mode
Lees ook:Amy Winehouse kopieert stijl Diane Pernet?
Lees ook:In de mode: Engelse bruidslingerie online te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>