Beyoncé lanceert eerste eigen parfum ‘Heat’

We zagen haar al de geuren van Tommy Hilfiger en Emporio Armani promoten, maar nu heeft Beyoncé dan ook haar eigen geur. In de commercial én in de advertentie voor de geur, genaamd Heat, zien we Beyoncé gekleed in een rood satijnen jurk. In de commercial zingt ze het nummer ‘Fever’. De ondertitel in de advertentie luidt dan ook Catch the fever.

Volgens Beyoncé is Heat geschikt voor alle onafhankelijk vrouwen. ‘De geur is vrouwelijk, elegant en een tikkeltje mysterieus’, aldus Beyoncé. Voor het bedenken van een naam voor de geur en het ontwerpen van een parfumflesje haalde Beyoncé inspiratie uit haar alter-ego Sasha Fierce. ‘Bij veel van mijn optredens hebben we iets met vuur gedaan, zo kwamen we op het idee om het flesje zo te maken dat het lijkt of het in brand staat.’

Naast de parfum van Heat zal er ook een body lotion op de markt komen.

Voor een sneak peek van de commercial klik hier.

Bron foto’s: nstperfume.com

Lees ook:Beyoncé te dik voor Roberto Cavalli?
Lees ook:Viktor & Rolf introduceren limited edition Flowerbomb
Lees ook:Eerste geur voor Bottega Veneta
Lees ook:Lichaam Megan Fox onder loep voor spotje Armani
Lees ook:Doutzen Kroes in Douwe Egberts commercial

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>