Bastiaan van Schaik: ‘Modellen eten veel en vet’

In april 2010 zal niemand minder dan Bastiaan van Schaik een eerste boek op de markt brengen. In het boek, genaamd Kokkerellen met modellen, doet hij uit de doeken wat modellen nu eigenlijk eten, zo meldt De Telegraaf. Onder andere Kim Feenstra, Daphne Deckers en Patricia van der Vliet werkten mee aan het boek. De leeftijden van de modellen variëren van zeventien tot vijftig jaar. Bijzonder is volgens Bastiaan van Schaik dat uit het boek blijkt dat modellen eigenlijk heel veel en heel vet eten. ‘Ze moeten wel veel eten. Hoe houden ze het anders vol om kilometers catwalk te lopen?’, aldus Bastiaan in een interview met De Telegraaf.

Kokkerellen met modellen zal vol komen te staan met de favoriete gerechten van diverse Nederlandse modellen. Het zijn dus niet persé de gezondste gerechten en het zijn zeker niet alleen maar salades. Met het boek laat Bastiaan van Schaik zien dat echt niet alle modellen kampen met eetproblemen. Blijkbaar moet er juist veel gegeten worden om het zware modellenbestaan vol te kunnen houden.

Foto: Tess van Daelen

Lees ook:Promofilmpje Kokkerellen met Modellen
Lees ook:Kokkerellen met modellen – VIDEO
Lees ook:Bastiaan van Schaik gaat het weer presenteren
Lees ook:Anna Sui krijgt een eigen boek
Lees ook:Bastiaan van Schaik lanceert schoenenlijn

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bastiaan van Schaik: ‘Modellen eten veel en vet’

  1. roosje

    ik vind het allemaal mooi maar wie bewijst dat ze het er niet uitgooien achter de coulisse en dat ze geen epfedra slikken dat ze mischien maar een keer in de week eten en de rest aan de sap en de bladsla met azijn ik heb zelf in de modellen industrie gewerkt maar er waren er echt zat die inderdaad ook gezond aten en veel sporten maar er waren er nog meer die veel aten en vet aten maar het er later tot gal aan toe er uitgooiden en dat is nog steeds zo en ook overmatig roken om het hongergevoel weg te werken en ik zeg heus niet dat ieder model zo is maar veel wel maar ja ik ben er mee gestopt toen iemand tegen mij zei dat ik te dik was omdat ik maatje 32/34 had ik heb me daardoor niet laten overhalen tot het krijgen van eet stoornissen dat was het me niet waard en het is allemaal zo oppervlakkig en hard werken je krijgt wel goed betaald maar morgen kun je er ook weer uit leggen er zijn er maar weinig die het echt redden als je het over de hele linie bekijkt
    en petje af hoor voor de dames die het maken maar mijn advies blijf je zelf en laat je niet gek maken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>