Modellen Victoria’s Secret show bekend

Aankomende donderdag (19 november) zal de jaarlijkse modeshow van Victoria’s Secret weer worden gehouden. Omdat drie vaste modellen voor deze show in of net na hun zwangerschapsperiode zitten, moesten er de afgelopen tijd nieuwe lingeriemodellen gezocht worden. Heidi Klum beviel drie weken geleden van haar vierde kindje. Haar collega Karolina Kurkova is onlangs bevallen van een jongetje en model Adriana Lima is bijna uitgerekend. De modellen Emanuela de Paula, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Rosie Huntington-Whiteley en Chanel Iman zullen nu hun opwachting maken in de Victoria’s Secret show aankomende donderdag in New York.

Zoals voorgaande jaren zal Neerlands topmodel Doutzen Kroes ook dit jaar gewoon in de show meelopen. En hoewel Heidi Klum zelf niet meeloopt in de show is er voor haar toch een rolletje weggelegd. Klum zal de modeshow gaan presenteren.

Deze week werd tevens bekend gemaakt dat Victoria’s Secret uit wil breiden naar Europa. Het is de bedoeling dat er in Europa een webshop van het merk wordt gelanceerd en dat er diverse winkels worden geopend. De eerste winkel zal naar alle waarschijnlijkheid geopend worden in het Verenigd Koninkrijk.

Op de foto: Doutzen Kroes in één van de BH’s van Victoria’s Secret.
De foto is nu te zien is op de website van het merk.

Lees ook:Casting voor de Victoria’s Secret show van 2010 – filmpje
Lees ook:Heidi Klum lanceert eigen lingerielijn Heidi Klum intimates
Lees ook:Doutzen Kroes keert terug in Victoria’s Secret show
Lees ook:Doutzen Kroes sluit miljoenendeal met Victoria’s Secret
Lees ook:Victoria’s Secret collectie online te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>