Sarah Jessica Parkers nieuwe parfum wordt helemaal Sex and the City

De lancering van het derde parfum van Sarah Jessica Parker zal samenvallen met de première van de tweede film van Sex and the City. SJP gaat dan ook steeds meer lijken op Carrie, zeggen fashionista’s.

Sarah Jessica Parker kan haar naam net zo goed veranderen in Carrie Bradshaw, schrijft modeblog Fashionista.com naar aanleiding van het nieuws dat de actrice volgend jaar een nieuw parfum lanceert. In de campagne voor haar nieuwe parfum draagt Sarah Jessica Parker een jurk van Oscar de la Renta die zo uit de garderobe van Carrie Bradshaw zou kunnen komen. En de geur van SJP NYC is geïnspireerd op het New Yorkse leven van Sex and the City, vertelt Sarah Jessica Parker aan het Amerikaanse modetijdschrift WWD. De manier waarop Carrie over straat loopt, roept gevoelens op die het parfum ook moet oproepen: vrijheid, liefde voor de stad en een passie voor mode, aldus de actrice.

SJP NYC, dat is gebaseerd op een aardbeiengeur, wordt het derde parfum van Sarah Jessica Parker. In 2005 verscheen Lovely en in 2007 Covet. Het is de eerste keer dat de lancering van het parfum samenvalt met de promotie van Sex and the City.

Op de foto: SJP in de campagne voor haar derde parfum, SJP NYC

Lees ook:Sex and the City deel 3 alsnog in de maak
Lees ook:Toch nog een Sex and the City film?
Lees ook:Krijgt de tweede film van S&TC een metamorfose?
Lees ook:12 onvergetelijke Carrie Bradshaw looks (uit Sex and the City)
Lees ook:Sarah Jessica Parker filmt tweede S&TC-film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>