Elettra Wiedemann in nieuwe campagne van G-Star

De dochter van Isabella Rosselini kan weer een nieuwe campagne op haar CV zetten. Dit keer is ze het gezicht van G-Star.

Wie: Isabella Rossellini’s dochter Elettra Wiedemann is het gezicht van de najaarscampagne van G-Star.
Wat: G-Sar koos Elettra Wiedemann, die eerder model stond voor onder andere Abercrombie & Fitch, Samsonite, Lancôme en Hogan, omdat ze volgens het merk hardcore luxury representeert.
Waar: De reclamecampagne met Elettra in de hoofdrol wordt de komende maanden gepubliceerd in de grote bladen. Er gaan geruchten dat het 26-jarige model ook zal meelopen tijdens de New Yorkse catwalkshow van G-Star in september 2009.

Waarom: Elettra Wiedemann staat bekend als de mooiste telg uit een beroemde familie: behalve haar moeder zijn ook haar grootmoeder (Ingrid Bergman) en haar vader (voormalig model Jonathan Wiedemann) geliefde celebs.

Weetje: Recent is bekend geworden dat de dochter van Isabella Rosselini ook het gezicht is van de najaarscollectie van het Spaanse label Hoss Intropia. Maar het zou pas echt leuk zijn als Elettra nog eens voor Calvin Klein gaat poseren. Haar ouders ontmoetten elkaar tijdens een shoot voor CK…

Op de foto: Elettra Wiedemann voor G-Star

Lees ook:G-Star en veel celebs bij New York Fashion Week
Lees ook:Julia Restoin-Roitfeld is zwanger
Lees ook:Liv Tyler in nieuwe G-star campagne
Lees ook:G-Star zet schaker in voor nieuwe advertentie
Lees ook:Clémence Poésy nieuwe gezicht denimlabel G-star

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>