Miss J en Jay Manual van ANTM krijgen eigen programma

Ohnooo!!! Niet NOG een make-over programma met modellen in de hoofdrol he! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik op Styletoday las dat Miss J en Jay Manual ( bekend van ANTM) met een nieuw programma op de proppen komen. In de show Operation Fabulous' reizen de twee presentatoren door de Verenigde Staten op zoek naar deelnemers die een top model make-over willen ondergaan. 

Ik word een beetje moe van alle programma's over mode ( fashion trix YEK), modellen, onzekere vrouwen ( de naakte waarheid) and so on…Alleen voor ANTM en HNTM zet ik mijn televisie nog aan. Jaa, en dat na seizoen zoveel nog.  En natuurlijk voor mijn semi-favo programma project runway. ( Wanneer gaan we in Nederland weer opzoek naar nieuw ontwerptalent RTL?????)

Dus I wonder; is de kijker echt hongerig naar nog zo'n soort programma?  Nouja, wellicht slaat het gigantisch aan omdat Miss J en Jay Manual de show presenteren. Ze zijn namelijk best een komisch duo om naar te kijken. Alhoewel…elke week een uur lang Miss J in je huiskamer is misschien ook iets te veel van het goede.  De Amerikaanse tv-zender is er touwens ook nog niet helemaal over uit of ze het programma wel of niet zullen uitzenden. Al is de Pilotaflevering wel goedgekeurd. Dus de kans is groot dat we de twee modebitches over een jaar ook op RTL kunnen bewonderen.

Lees ook:Naomi Campbell toch geen host Britain’s Next Top Model
Lees ook:Stacey Rookhuizen is nieuwe presentatrice van Project Catwalk
Lees ook:Win make-up advies en lipsticks van Bobbi Brown!
Lees ook:Jessica Simpson in nieuwe TV-show over mode
Lees ook:Addy van den Krommenacker komt met tv-programma Xperience

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Miss J en Jay Manual van ANTM krijgen eigen programma

 1. XX

  darling, its a major industry….they wanna make money and they will! en daarnaast, je moet ze toch aan het werken houden? in nederland krijg je dan weer een leuk huis tuin keuken programma voorgeschoteld, in de US een nieuw modellendingetje.
  soms is het maar goed dat ons land zo klein is. te klein. ben benieuwd wanneer DDeckers wordt uitgekotst, zoals het met WvDijk gaat.

    /   Reply  / 
 2. Ramiro

  En hoe gaat het heten? Miss J’s Bad Hair Day part XXXIV?

    /   Reply  / 
 3. missfashionweek

  ‘Modellenjacht in crisistijd’

    /   Reply  / 
 4. Marieke

  Ja, I know! Money, money, money! Over Nederland: Dekkers mag van de buis af, Wendy mag wat bij betreft blijven.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>