Nieuw uit Australië: Koolaburra’s

Ik vind Ugg's toch wel een bijzonder fenomeen. Opeens waren ze er en net zo snel verdwenen ze weer. En vier jaar laten prijken ze plotseling weer aan de voetjes van menig hipkip. Best knap! En nog steeds zijn de meningen over deze warme laars verdeeld. Roept de ene helft: ‘weg ermee!', de andere groep is nog steeds completely in love. En ook alle look-a-like's werden een hit. Denk aan de Emu laarzen en de spuuglelijke Muggluks. Nu is er weer een nieuwe Ugg look-a-like rage. Ook afkomstig uit Australië en net zo populair bij de celebs. Volgens mijn shopfanatieke collega's van shoppen.blog.nl zijn Koolaburra's the next big thing!

 

Ze lijken verdacht veel op Uggs en zijn net zo warm vanwege de schaapswol. Toch is het bedrag op het prijskaartje iets hoger. Zo rond de € 500…Aii daar koop ik ook een paar Prada's voor! Maar goed, er is wel een goede reden waarom deze laarzen zo veel prijziger zijn dan Ugg's. Ze worden namelijk versierd met swarovskisteentjes en designprintjes. Zo ontwerpt o.a. LA's modegod Christian Audigier van Ed Hardy printjes voor de boots.  En ze zullen ook wel flink in prijs zijn gestegen nadat half Hollywood ermee werd gekiekt. De cast van Desperate Housewifes, Kylie Minogue en The Hills Lauren  bijvoorbeeld.

Ik vind ze wel leuk ( met franjes!!!), alleen niet voor die prijs. Ik ben ook benieuwd of het hier net zo'n rage gaat worden als in Amerika en Australië. Ze zijn al wel te koop in de PC dus mocht je verliefd zijn geworden dan weet je waar je naar toe moet. 

Lees ook:Zijn Uggs passé?
Lees ook:Exclusieve sample sale voor alle fashionista’s bij Jade labels
Lees ook:Is de cowboy look een bad look?
Lees ook:AIFW Sacha Golden Heel Award: ‘Sexy’ mannen dragen rode boots
Lees ook:Dolcis dames herfst/wintercollectie 2014/2015

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw uit Australië: Koolaburra’s

  1. Tom Deleu

    Deze best niet aan mijn vriendin tonen, of ik mag de portomonnee openen haha :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>