Sneak Preview: David Beckham uit de kleren voor Armani

Dit is 'm dan… de eerste foto van de nieuwe Armani-underwear campagne met David Beckham in de hoofdrol. ( GRAUW!)  De foto's zijn gemaakt door modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott en zullen vanaf februari overal te zien zijn. De gespreide pose van David doet mij een beetje denken aan de campagnefoto voor D&G Light Blue. Alleen is er aan Davids ‘mannelijkheid' niet ge-photoshopt. Nouja, daar gaan we dan maar van uit…

Lees ook:David Beckham voor H&M 2012- alle campagnefoto’s
Lees ook:David Beckham voor H&M – Eerste campagnefoto
Lees ook:Kleine meisjes worden groot…
Lees ook:David Beckham komt met onderbroekenlijn
Lees ook:Photo of the Week: Freja Beha Erichsen voor Max Mara

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>