HAIR BY XELLY CABAU VAN KASBERGEN

In Make-up gaf Xelly Cabau van Kasbergen al tips & tricks om goed voor de dag te komen. In haar tweede boek Hair laat ze zien hoe je je look helemaal afmaakt, namelijk met een perfecte haarstijl. En dat hoeft niet iedere dag veel tijd te kosten!

Xelly is haarstyliste en visagiste van vele bekende Nederlanders zoals Sylvie Meis, Yolanthe, Nicolette van Dam, Lieke van Lexmond, Nicolette Kluijver, Do en Kim Feenstra. Voor shows en shoots reist ze de hele wereld over en kan ze overal inspiratie vandaan halen.

Xelly deelt in haar nieuwste boek Hair hoe je het beste uit je haar kunt halen, welke tools je kunt gebruiken en welke kleur en haarstijl het beste bij je passen. Een praktisch boek vol step-by-step tutorials, van beach waves, glamourkrullen en steil haar tot simpele updo’s van 2 minuten.

Lees ook:Xelly Cabau van Kasbergen presenteert boek Make-up
Lees ook:Xelly’s app bij het boek Make-up
Lees ook:Boektip: So Thijs, tips, tips en nog meer tips
Lees ook:Model Agyness Deyn bijna kaal
Lees ook:Nicolette van Dam opent Schwarzkopf Brand Store

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>