KATE MOSS GEZICHT CHARLOTTE TILBURY’S EERSTE PARFUM

Charlotte Tilbury kondigt aan haar eerste, ongelofelijke, stemming verbeterende, ‘fleurotische’ parfum, Scent of A Dream, te gaan lanceren. Ook onthult ze dat haar vriendin en muze, Kate Moss, het gezicht is van deze nieuwe, revolutionaire chypre-bloemige geur die vanaf 15 augustus exclusief verkrijgbaar is via CharlotteTilbury.com en Selfridges en vanaf 5 september via de Bijenkorf Amsterdam.

Lees ook:Johnny Depp is het nieuwe gezicht van mannengeur Dior
Lees ook:Jo Malone London lanceert Basil & Neroli collectie
Lees ook:De Bijenkorf introduceert nieuwe luxe merken voor A/W 2014
Lees ook:Kate Moss voor TOPSHOP collectie exclusief bij de Bijenkorf
Lees ook:Charlotte Tilbury komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>