MISSONI EAU DE TOILETTE; fris, stralend en vrouwelijk

De nieuwe Eau de Toilette is een delicaat parfum geïnspireerd door de dageraad en opgedragen aan een sensuele, uitbundige vrouw wiens vrouwelijkheid echt opvalt. Een nieuwsgierige vrouw die midden in het leven staat, die zich niet laat leiden door conventies en vooropgezette ideeën. Een vrouw die zelfverzekerd is en de geur draagt als een jurk die over haar lichaam glijdt en al haar vitaliteit en charme benadrukt.

Lees ook:WONDERLUST: DE NIEUWE GEUR VAN MICHAEL KORS
Lees ook:Liu Jo lanceert eerste parfum
Lees ook:JIMMY CHOO’s nieuwe geur ILLICIT
Lees ook:BOSS LANCEERT NIEUWE GEUR: THE SCENT FOR HER
Lees ook:Dior introduceert Dior Homme Cologne met Robert Pattinson als boegbeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>