CK One gaat voor goud

Calvin Klein lanceert CK one Gold. CK one gold is een eerbetoon aan de jeugd die niets fout doet. Alles wat zij aanraakt verandert in goud. Vrij van traditionele seksenormen balt CK one gold de energie van beide seksen samen in een uitzonderlijke, fascinerende uniseksgeur met voor iedereen de belofte van een druppel goud.

De geur, een limited edition, is een eau de toilette: sappig, fris en houtachtig, met de gouden bekoring van een
stralende jeugd. De sappige topnoot van vijg boeit meteen met zijn krachtige frisheid. Het heldere hart van neroli is de stralende kroon die schijnt als de stralen van de ondergaande zon op een stad. De zondoordrenkte basis van vetiver geeft diepte en laat een trillende, sensuele warmte achter op de huid.

Lees ook:Trend Report: goud is het nieuwe zwart
Lees ook:Goud is het nieuwe goud
Lees ook:Calvin Klein euphoria essence: nieuwe limited editions
Lees ook:Naomi Campbell lanceert Queen of Gold parfum
Lees ook:Vans viert gouden jubileum met het 50th Anniversary Gold Pack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>