Otentic Perfumes opent winkel in de Negen Straatjes

Otentic Perfumes heeft gisteren officieel de deuren van haar eerste star store in Nederland geopend. Tijdens de feestelijk opening werd Otentic Perfumes en het volledige assortiment parfums aan de genodigden gepresenteerd. De winkel bevindt zich in de Negen Straatjes, een winkelgebied in Amsterdam dat bekend staat om de authentieke winkels.

Otentic komt voor het eerst met een volledig nieuw concept. Otentic lanceert verfijnde unisex parfums die weerspiegelen wie je écht bent en niet wie je zou willen zijn. Op die manier kies je een parfum dat het best bij je persoonlijkheid past. Dankzij het interactieve systeem in de winkel konden de genodigden zelf hun favoriete parfum uit de collectie kiezen.

De Otenticparfums zijn onderverdeeld in acht specifieke parfum genres of ‘stijlen’, die allemaal een ander profiel hebben.

Lees ook:ETRO LANCEERT IO MYSELF & MARQUETRY
Lees ook:Sarah Jessica Parkers nieuwe parfum wordt helemaal Sex and the City
Lees ook:Pink for Her
Lees ook:Theo James ambassadeur Boss parfums
Lees ook:H&M initieert Conscious kunstproject in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>