Braun introduceert Silk-épil 5 Wet & Dry

Laat jij dat jurkje of korte broek wel eens in de kast hangen en kies je voor een veilig alternatief? Braun vindt dat vrouwen niet in hun bewegingsvrijheid beperkt mogen worden, omdat ze vinden dat hun huid niet perfect oogt. Braun’s zéér veelzijdige Silk-épil lijn geeft vrouwen het zelfvertrouwen om zich niet langer te laten beperken in hun kledingkeuze. De collectie van hoogwaardige beauty tools biedt vanaf nu nóg meer keuze. Want Braun introduceert speciaal voor jonge vrouwen de NIEUWE Silk-épil 5 Wet & Dry… The Choice is Yours!

De nieuwe Braun Silk-épil 5 Wet & Dry is speciaal ontworpen voor jonge vrouwen die net beginnen met epileren. Deze innovatieve epilator staat voor perfect ontharen met een extra zachte touch. Ideaal voor jonge vrouwen die vaak wat onzekerder zijn over hun uiterlijk. En die in hun drukke leven niet beperkt willen worden door de onzekerheden van een imperfecte beauty look.

The Choice of Experts
Braun werkt in de ontwikkeling van haar epilators nauw samen met A-lijst Hollywood actrice en Braun Beauty ambassadeur Jessica Alba en haar veelgeprezen persoonlijke stylisten Emily Current en Meritt Elliot. Hun visie op beauty en bijbehorende beauty tips zijn altijd gebaseerd op het bieden van een onbeperkte kledingkeuze aan vrouwen.

Jessica Alba: “Ik houd van mode en het maken van een statement door middel van mijn stijl. Mijn beautyroutine, waarin ik altijd zorg voor een gave en gladde huid, is daarom heilig voor mij. Hierdoor kan ik – op elk moment van de dag – zonder twijfel kiezen voor kleding waar ik mij lekker in voel. Zonder beperkingen hoef je als vrouw nooit compromissen te sluiten. Het geeft je dat speciale gevoel van ‘power’ en extra zelfvertrouwen. Het betekent dat je elke dag op je allerbest kunt zijn.”

Emily en Meritt: “Braun heeft écht een geweldige collectie van beauty tools die vrouwen daadwerkelijk helpen om zich er op hun best uit te laten zien en te voelen. Tools die het zelfvertrouwen geven om grenzen te verleggen, om te experimenteren en om fun te hebben met fashion.”

Door de mode-expertise van Hollywood’s A-list styling goeroes en de sublieme resultaten van Braun Silk-épil met elkaar te combineren, kunnen jonge vrouwen hun innerlijke zelfvertrouwen ontplooien, zich niet langer laten remmen en het geluk van onbegrensde keuzes omarmen.

Met Silk-épil 5 Wet & Dry kies je voor:
• Extra zacht epileren
Ontworpen om in en onder water te gebruiken, waarvan is bewezen dat het de huid kalmeert en ongemak reduceert – ideaal voor jonge vrouwen die net beginnen met epileren. Het hoge frequentie massage opzetstuk* kun je gebruiken om de huid voor te bereiden, voor een EXTRA zachte epileerbehandeling. Bij regelmatig gebruik wordt epileren zo goed als pijnloos.
• Super resultaten
Met grote precisie worden haartjes zo klein als een zandkorreltje (0,5mm) verwijderd. Je hoeft dus niet te wachten tot de haartjes volgroeid zijn voor de volgende epileersessie.
• Gemak en effectiviteit
Braun’s Silk-épil 5 Wet & Dry tools zijn voorzien van een nieuwe antislip greep voor gemakkelijk gebruik onder water en een bijzondere huidcontact-kop die alle contouren van het lichaam helpt te volgen.

De nieuwe Silk-épil 5 Wet & Dry biedt de perfecte toegang tot een supergladde huid voor tot wel 4 weken lang. En als je huid er helemaal klaar voor is, dan ben jij het ook om je garderobe volledige te bevrijden. Met Silk-épil 5 Wet & Dry kies je voor stijl, vertrouwen en gemak. The Choice is Yours!

De Silk-épil 5 Wet & Dry line up bestaat uit de volgende modellen:
Silk-épil 5 Wet & Dry model 511 € 69,-**
Silk-épil 5 Wet & Dry model 531 € 79,-**
Silk-épil 5 Wet & Dry model 541 € 99,-**

Lees ook:Nederlandse vrouw meer zelfvertrouwen door imperfecties op social media
Lees ook:HEMA introduceert luxe bodylijn
Lees ook:Nicolette van Dam en Frederique van der Wal winnen beauty Astir Awards
Lees ook:Hema Beauty shops geopend in Amsterdam en Haarlem
Lees ook:T-tans salon lanceert webwinkel T-beauty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>