Xelly’s app bij het boek Make-up

Make-up is niet bedoeld om je achter te verbergen, maar juist om jezelf te laten zien! Topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen presenteerde begin juni haar boek Make- up en heeft drie weken in de Bestseller60 gestaan. Vanaf vandaag is haar eigen app te downloaden in de Google Play Store en App Store van Apple.

De gratis app brengt het boek van topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen tot leven. In verschillende tutorial filmpjes laat Xelly stap voor stap zien hoe je bijvoorbeeld de perfecte smokey eye aanbrengt en hoe je een zomerse look afmaakt met een kleurrijke lippenstift. Daarnaast krijgen we een kijkje in de toilettassen en persoonlijke beautyrituelen van Yolanthe Sneijder Cabau, Do en Kim Feenstra.

Tot slot deelt Xelly haar eigen, uitgebreide sport- en voedingsschema’s. Gezond eten en voldoende beweging zorgen immers voor een stralend voorkomen!

Lees ook:Xelly Cabau van Kasbergen presenteert boek Make-up
Lees ook:HAIR BY XELLY CABAU VAN KASBERGEN
Lees ook:Promofilmpje Kokkerellen met Modellen
Lees ook:Bobbi Brown presenteert de Smokey Nudes Collectie
Lees ook:Zelf kleding maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>