Xelly Cabau van Kasbergen presenteert boek Make-up

Xelly Cabau van Kasbergen presenteerde gisteren haar eerste boek Make-up, waarin zij tips geeft waarmee iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.

Geen betere ambassadeur voor het thema huidverzorging, make-up en haarstyling dan Xelly Cabau van Kasbergen. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze iedere vrouw het gevoel mooi en aantrekkelijk te zijn.

Xelly lanceerde haar boek in Lion Noir Amsterdam. In aanwezigheid van veel pers en BN’ers overhandigde zij het eerste exemplaar aan haar zus Yolanthe Sneijder Cabau. RTL Boulevard en
SBS Shownieuws waren aanwezig om verslag te doen.

Een dag eerder gaf Xelly een exclusieve masterclass make-up aan een aantal Nederlandse top beauty bloggers en vloggers. Met een stralende make-up en goedgevulde goodiebag gingen zij naar huis.

In haar boek geeft Xelly belangrijke tips voor een mooi duurzaam verzorgde huid en legt uit hoe de basis te leggen voor een stralende make-up. Daarnaast is er ook aandacht voor sport en voeding. Natuurlijk komen er tips & tricks aan bod, maar ook inzichten in de celebrity make-up wereld en wat je vooral niet moet doen, een totaal overzicht van make-up van vandaag en morgen!

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s, zoals haar zus Yolanthe, Sylvie Meis, Nicolette van Dam en Danie Bles. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor modeshows, tv-programma’s en shoots van tijdschriften als Beau Monde en Grazia.

Lees ook:Xelly’s app bij het boek Make-up
Lees ook:HAIR BY XELLY CABAU VAN KASBERGEN
Lees ook:Yolanthe zet nieuwe tattoo samen met zussen
Lees ook:Yolanthe op de foto in Giro d’Italia T-shirts
Lees ook:Gaan Yolanthe en Livera ook uit elkaar?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>