Theo James ambassadeur Boss parfums

Meesterschap in de kunst van het verleiden, dat is het kenmerk van een succesvol man, een BOSS man. Iemand met zelfvertrouwen en een onontkoombare aantrekkingskracht, een magnetische persoonlijkheid, iemand die een reactie oproept die door zijn omgeving moeilijk is te weerstaan. BOSS Parfums is enorm verheugd dat het een acteur, die deze kwaliteiten als geen ander belichaamt, aan zich heeft weten te binden. Het gaat om Theo James, de ster van de Hollywood-filmtrilogie Divergent.

Theo James zal toetreden tot het selecte gezelschap van high-profile BOSS Parfums ambassadeurs en maakt zijn opwachting in een nieuwe wereldwijde reclamecampagne. James is bekend om zijn intelligente humor, zijn verleidelijke charme en zijn looks, en daarmee verpersoonlijkt hij de moderne BOSS man, iemand die intuïtief begrijpt dat echte verleiding een kwestie is van álle zintuigen.

Binnenkort komt BOSS Parfums dus met een hartveroverende, mannelijke geur, waarmee het merk een nieuw territorium van ultieme luxe markeert.

“Ik ben zeer vereerd om BOSS Parfums als ambassadeur te mogen vertegenwoordigen in deze nieuwe parfumcampagne. Ik heb BOSS altijd al bewonderd om de perfecte balans tussen klassiek en modern. Deze campagne staat voor de iconische waarde van het merk en weerspiegelt tevens mijn eigen voorkeur voor een echt unieke geur. ” Theo James, BOSS Parfums ambassadeur.

Lees ook:BOSS Parfums presenteert Chris Hemsworth: the new Man of Today
Lees ook:Procter & Gamble gaat Alexander McQueen geuren produceren
Lees ook:BOSS LANCEERT NIEUWE GEUR: THE SCENT FOR HER
Lees ook:JAMES BOND 007 FRAGRANCES INTRODUCEERT 007 FOR WOMEN
Lees ook:James Bond 007 komt met derde parfum Quantum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>