Coiffure Awards 2015: Arjan Bevers is Hairdresser of the Year

Zondagavond 10 mei 2015 vond de 24ste editie van het prestigieuze Coiffure Award gala plaats in Studio21 in Hilversum. Een avond vol haarmode op topniveau waarbij veel klinkende bekendheden uit mode en media aanwezig waren om het nationale talent in hairstyling te eren. In totaal werden 14 ‘haar Oscars’ uitgereikt. De grote winnaar van de avond was Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond. Hij werd bekroond tot Hairdresser of the Year 2015, de meest begeerde award.

De jury roemde Arjan Bevers om zijn vernieuwende visie op haarmode anno 2015. Het rapport: “Perfecte balans tussen fluweelzachte kleuren, vooruitstrevende vormen en draagbaar haar. Een zeer inspirerende collectie die in perfectie is uitgevoerd.”

In de edities van 2012 & 2014 won Arjan Bevers al tweemaal de Coiffure Award in de categorie Heren Zuid. Dit jaar ontving hij de award voor beste dameskapsels in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en een tweede plaats in de categorie heren kapsels Zuid. Uiteindelijk ging de eigenaar van Avanti kappers uit Helmond naar huis met de ultieme prijs: de Hairdresser of the Year 2015. Zichtbaar geëmotioneerd nam Arjan Bevers de award in ontvangst.

Lees ook:Mark van Westerop is Hairdresser of the Year 2014
Lees ook:Wella Professionals TrendVision 2014 Awards uitgereikt
Lees ook:COIFFURE AWARD 2015 NOMINATIES BEKEND
Lees ook:HESTER WERNERT-RIJN VAN MOGEEN AMSTERDAM HAIRDRESSER OF THE YEAR 2016
Lees ook:And the winner is: Giles Deacon

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Coiffure Awards 2015: Arjan Bevers is Hairdresser of the Year

  1. Jamey

    Leuk artikel! Het was een geweldige avond en Arjan Bevers heeft het verdiend! Gefeliciteerd!

      /   Reply  / 
  2. Arjan

    Bedankt voor het leuke artikel! Ik ben er dolgelukkig mee!! X Arjan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>