Addy van den Krommenacker lanceert feestmaanden special van zijn parfum

Mode-ontwerper Addy van den Krommenacker heeft deze week een feestelijke special uitgebracht van zijn parfum Red Carpet. Het parfum staat synoniem voor glamour en sensuele, vrouwelijke allure, precies zoals een vrouw sprankelt op de rode loper.

Voor de feestmaanden heeft Addy als special een clutch ontworpen voor het ultieme red carpet gevoel. De clutch heeft een waarde van 110,- maar is voor een bedrag van 24,95 verkrijgbaar bij aankoop van 50ml Eau de Parfum. Een ware musthave voor iedere fashionista.

Lees ook:Addy van den Krommenacker lanceert eerste parfum
Lees ook:Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurk voor Vente-Exclusive.com
Lees ook:Brooke Shields is weg van ontwerpen Addy van den Krommenacker
Lees ook:Mode of Misser: Pucci’s clutch in de vorm van een boon
Lees ook:Addy van de Krommenacker schenkt Italiaanse SCAVI & RAY prosecco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>