MARIE-STELLA-MARIS opent shop-in-shop in de Bijenkorf

De ideale MARIE-STELLA-MARIS cadeaus voor de feestdagen vind je vanaf nu ook in de nieuwe shop-in-shop in de Bijenkorf. In de Amsterdamse vestiging van het warenhuis is een ruim assortiment van de care & home producten van het merk verkrijgbaar.

De shop-in-shop is 33 m2 en heeft dezelfde look en feel als de MARIE-STELLA- MARIS Archives winkel op de Keizersgracht in Amsterdam. Een opvallende cinema light box wand, geïnspireerd op een still uit ‘Broadway by Light’ van William Klein, zorgt voor een indrukwekkende presentatie van de care producten. Ook van de opbrengst van de verkochte producten in de shop-in-shop in de Bijenkorf gaat een vast deel naar schoondrinkwaterprojecten wereldwijd.

OVER MARIE-STELLA-MARIS
MARIE-STELLA-MARIS gelooft in de kracht van delen; voor elk product dat u koopt, draagt MARIE-STELLA-MARIS een vast bedrag af om schoondrinkwaterprojecten te realiseren. Met het aanbieden van natuurlijk mineraalwater en een breed scala aan care producten levert het merk een directe bijdrage aan de verbetering van toegang tot schoon drinkwater wereldwijd. Sinds de lancering (november 2012) is door het merk en haar partners al meer dan 190.000 euro beschikbaar gemaakt voor schoondrinkwaterprojecten.
Met de afgeronde en lopende vijf projecten kunnen 10.000 mensen structureel van toegang tot schoon drinkwater voorzien.

Lees ook:MARIE-STELLA-MARIS lanceert care lijn
Lees ook:Maje en Sandro openen shop-in-shop Bijenkorf
Lees ook:Ace & Tate gaat samenwerking aan met de Bijenkorf
Lees ook:Cos opent in De Bijenkorf
Lees ook:Hermès winkel geopend in Bijenkorf Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>