Clinique presenteert: Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique lanceert een nieuwe make up reiniger: Take the Day Off Cleansing Balm. Deze crème heeft een unieke textuur en verandert in een satijnzachte reinigingsolie zodra hij in de huid wordt gemasseerd. Op die manier worden alle onzuiverheden, de meest hardnekkige make-up en restanten van zonnebrandcrème effectief verwijderd. De huid voelt na gebruik ongelooflijk zacht, fris en comfortabel aan.

Hoe werkt het?
De textuur van de crème ondergaat op de huid letterlijk een transformatie. Bij licht inmasseren verandert de textuur eerst in een fluweelzachte olie en daarna, na contact met wat water, in een smeuïge, fijne emulsie. De crème verwijdert niet alleen op bijzonder efficiënte wijze elke soort make-up, maar heeft bovendien ook een kalmerende werking. Take the Day Off Cleansing Balm is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor grondige reiniging van gezicht en ogen, zonder de vochtbarrière van de huid te schaden.

Indicatieve verkoopprijs: 30,00 euro – 125 ml

Verkrijgbaar vanaf 26 mei 2014 exclusief op www.clinique.nl en vanaf september 2014 bij De Bijenkorf

Lees ook:Clinique lanceert reinigende balsem
Lees ook:Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush
Lees ook:Clinique maakt interactieve muziekvideo met POP Artist Zara Larsson
Lees ook:Bobbi Brown introduceert confidence stick
Lees ook:De gouden driehoek van MaxFactor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>