Mark van Westerop is Hairdresser of the Year 2014

Zondagavond 11 mei 2014 vond de 23ste editie van het prestigieuze Coiffure Award gala plaats in de Amsterdam RAI. Een avond vol haarmode op topniveau en veel klinkende bekendheden uit mode en media om het nationale talent in hairstyling te eren. In totaal werden 13 ‘haar Oscars’ uitgereikt. Grote winnaars van de avond waren Mark van Westerop en het team van zijn salon Pro-Solo uit Alkmaar. Zij sleepten maar liefst 5 Coiffure Awards in de wacht, waaronder de meest begeerde award: Hairdresser of the Year 2014.

Lees ook:Coiffure Awards 2015: Arjan Bevers is Hairdresser of the Year
Lees ook:HESTER WERNERT-RIJN VAN MOGEEN AMSTERDAM HAIRDRESSER OF THE YEAR 2016
Lees ook:COIFFURE AWARD 2015 NOMINATIES BEKEND
Lees ook:And the winner is: Giles Deacon
Lees ook:Geen British Fashion Award voor Victoria Beckham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>