Nieuwe geur Salvatore Ferragamo: Signorina

Italiaanse stijl en vrouwelijke elegantie in een flesje; zo zouden we de nieuwe geur van Salvatore Ferragamo het best kunnen omschrijven. Met Signorina brengt het Italiaanse label een geraffineerd, lichtelijk brutaal en fris geurend parfum op de markt.

Voor de jonge vrouw (vertaald: signorina) met een tijdloze moderniteit, creativiteit en een “vleugje brutaliteit”. Bij Fashion.blog vinden ‘m in ieder geval heerlijk licht en fris; een absolute aanrader!

In New York werd de geur dit voorjaar al feestelijk gelanceerd. Vanaf nu is Signorina Nederland exclusief te koop bij Douglas Parfumerie.

Lees ook:WONDERLUST: DE NIEUWE GEUR VAN MICHAEL KORS
Lees ook:Niets is helemaal uit volgens Dsquared
Lees ook:Douglas zoekt gezicht kerstcampagne
Lees ook:LECO BODY SHIMMER voor een perfecte glow
Lees ook:Anna Selezneva voor Balmain Extatic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>