Spot de nagellakjes van de sterren via de mani-cam

Naast de mooiste couture creaties kun je sinds dit seizoen tevens de nieuwste nagellaktrends spotten tijdens de grootste rode loper events. TV-zender E! introduceerde onlangs tijdens het rode loper gedeelte van de Emmy awards namelijk een heuse mini rode loper voor de handen van de sterren: de mani-cam. Via de mani-cam worden de handen, de ringen en de nagellakjes van de celebs even extra onder de aandacht gebracht. (Dat ze daar niet eerder op zijn gekomen!) Op de mani-cam onthulden vele sterren van welk merk hun nagellak was (fijne promotie voor de O.P.I.’s en ESSIE’s van deze wereld!) Laat de strijd tussen de nagellakproducenten dus maar losbarsten!

 

Lees ook:De mooiste jurken van de Golden Globes
Lees ook:Heidi Klum én Eva Longoria zonder ondergoed
Lees ook:Pamela Anderson’s lover is ontmaskerd
Lees ook:Balmain is de volgende designer met wie H&M samenwerkt
Lees ook:101 meest bizarre modemissers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>