Een frisse huid is een piece of cake!

We hebben weer een fantastische tip van de Vogue die onze huid laat stralen: de Lancome Resurfacing Microdermabrasion Polishing Body Cream. Zo, dat is een lange ingewikkelde naam voor een produkt dat zo simpel werkt…

Geloof me, dit is namelijk echt heel fijn.

Deze bodyvreme scrubt je huid niet alleen, maar hydrateert het ook nog eens. Daardoor lijkt je huis ‘steviger’ en glanst het meer.

‘Jaja’, zie ik de bloglezers denken…

Maar op www.macys.com staat weer eens een zogenoemd onderzoek waar ze zogenaamd hebben getest of dit produkt echt wel werkt. Volgens de site constateerde 98 procent van de ondervraagde vrouwen dat hun huid steviger en mooier eruit zag. 83 procent zei dat oneffenheden door ‘t gebruik van deze creme verminderden en 76 procent zei dat hun huid er stralender en meer effen door leek.

Natuurlijk heb ik ‘t zelf getest. En ja, mijn huid lijkt beter en stralender. Ik weet dat ik nu klink als een Nivea of een L’Oreal doos. So be it. Als je me niet gelooft, gebruik ‘t zelf. Voor een kleine vijftig euri is ‘ie van jou.

Lees ook:Olaz Regenerist Luminous – de luxe van een stralende en egale huid
Lees ook:Vlieg met Prada de wereld rond
Lees ook:Yves Rocher Zéro Défaut tegen pigmentvlekken
Lees ook:L’Oréal introduceert Skin Perfection
Lees ook:Clinique presenteert: Take The Day Off Cleansing Balm

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een frisse huid is een piece of cake!

  1. Claudia

    Ckr weer duur.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>