De vier fijnste lipglossjes van dit moment

Veel make-up merken proberen ons dit jaar weer aan de lipstick te krijgen, maar de lipgloss blijft er nog wel een tijdje in. Gelukkig is de make-up dit voorjaar en de zomer naturel en wat past daar beter bij dan een mooie roze lipgloss? www.vogue.com heeft een aantal goede glossjes -die ieder een verschillend effect hebben- voor ons verzameld. Daarvan heb ik vier geselecteerd: twee wat duurdere merken en twee goedkopere merken.

Zo is de Stellars Showlight van Helena Rubinstein op de foto hierboven mijn favoriet. Het is niet al te opvallend, maar heeft een goede glitter, blijft lang zitten en heeft een prima smaakje. Je betaalt er rond de twintig euro voor bij de parfumerie.

Een ander duurder merk is van Guerlain met de fijne naam KissKiss Gloss. Oogt chic, goede kwaliteit en heeft verschillende smaakjes. En daar moet je van houden. Maar een goede vriendin bezweert dat het opsmeren van deze gloss beter is dan drop uit de droppot snoepen. Oordeel zelf, zou ik zeggen. Als je er tenminste meer dan twintig euro er voor over hebt.

Heb je dat niet, dan is de Glam Shine Juice van LÓréal een goede optie. Niet zo duur (tussen de 10 en vijftien euro. Ik heb ‘em zelfs bij de drogist gezien voor 8,99 euri), het blijft lang zitten en geeft een volle, intensense glans.

Ben je milieubewust, hou je van goede producten en ben je tegen het testen op dieren? Dan is Lip Prism van The Bodyshop een goede keus. Volgens mij schommelt de prijs rond de tien euro. De gloss heeft een mooie glans dat ook nog eens een holografisch effect geeft op je mond.

Vind je dat je lippen nog niet genoeg opgepompt worden door deze lipglossjes? Probeer eens Lip Venom. Die is te koop bij onder meer Douglas en zorgt ervoor dat je lippen een flinke boost krijgen.

Lees ook:Long lasting tips
Lees ook:Have a Chanel make up nazomer…
Lees ook:Bescherming voor je lippen..
Lees ook:Krappe voldoende zonder make-up
Lees ook:Make-up: eindeloos?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>