Witte make-up

Jaha, dit voorjaar en zomer moeten we er allemaal aan geloven. De kleur wit. Niet alleen om te dragen, maar ook om te smeren. De make-up wordt white beauty. Witte make-up op de lippen, wangen en ogen. Dat wordt een uitdaging, want hoe breng je exact de witte makeup aan, zonder het spook van de opera te worden? Volgens de Glamour is dit easy.

Zij hebben een look bedacht die makkelijk is aan te brengen. Een soort van smokey eyes, maar dan wit in plaats van zwart. En wit combineert weer uitstekend met zachte kleuren zoals rose, beige en zilver.

Eerst breng je witte make-up aan boven en onder je ogen. (uitvegen tot de wenkbrauw) Vervolgens trek je met een wit oogpotlood onder en boven een lijntje op de wimperranden.

Zwarte mascara op. Vergeet je onderste wimperharen niet. Een semitransparant lipgloss in abricot, rose of zilver en je bent al helemaal klaar.

Witte make-up. Piece of cake!

Lees ook:5 beauty geheimen die je moet weten
Lees ook:Make-up: eindeloos?
Lees ook:The Rules van een little white dress
Lees ook:Vogue zoekt straatmode fotograaf voor blog!!!!
Lees ook:Sapph voor sneeuwprinsessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>